014 51 50 05
Corona Plan
In veel gevallen biedt een annulatieverzekering geen dekking bij een pandemie uitbraak. Wij bieden u de mogelijkheid dit risico in te dekken. U kan ons Pandemie Plan alleen afsluiten bij het maken van een nieuwe boeking. Het Pandemie Plan treedt in werking 1 maand voor afreis bij één van de volgende situaties in werking:
1) Indien er een Pandemie heerst erkend door WHO
2) Indien er een inreisverbod van kracht is voor het land (of landen) waar uw rondreis plaatsvindt.
3) Indien er een uitreisverbod is in België (+ afhankelijk in welk land u woont)
4) Indien er door Buitenlandse Zaken kleurcode oranje (= alleen noodzakelijke reizen) of rood (= niet reizen) van toepassing is voor het land (of landen) waar uw rondreis plaatsvindt.
Corona Plan A

Kost: €25 per persoon 
Gratis wijzigen: Ja, nieuwe vertrekdatum max. 18 maanden later dan de oorspronkelijk geboekte vertrekdatum 
Prijsgarantie: Nee, Indien de reis voor de nieuwe vertrekdatum duurder wordt dan dient alleen het prijsverschil bijbetaald te worden. 
Gratis optie annuleren: Nee

 

Corona Plan B

Kost: €50 per persoon 
Gratis wijzigen: Ja, nieuwe vertrekdatum max. 18 maanden later dan de oorspronkelijk geboekte vertrekdatum 
Prijsgarantie: Ja, Indien de reis voor de nieuwe vertrekdatum in dezelfde afreisperiode duurder is geworden dan wordt het prijsverschil niet aan u doorgerekend. Indien de reis goedkoper wordt dan wordt het prijsverschil terugbetaald. 
Gratis annuleren: Nee

 

Corona Plan C

Kost: €75 per persoon 
Gratis wijzigen: Ja, nieuwe vertrekdatum max. 18 maanden later dan de oorspronkelijk geboekte vertrekdatum 
Prijsgarantie: Ja, Indien de reis voor de nieuwe vertrekdatum in dezelfde periode duurder is geworden dan wordt het prijsverschil niet aan u doorgerekend. Indien de reis goedkoper wordt dan wordt het prijsverschil terugbetaald. 
Gratis annuleren: Ja

 

*Bij speciale vliegtuigtarieven kan geen gebruik gemaakt worden van dit Corona Plan. De prijs van uw vliegtuigticket valt niet onder de dekking. Uw overige reisdiensten wel. Bij boeking zullen wij u hierover informeren indien dit het geval is. 
* De kost van het Corona Plan wordt in geen enkel geval terugbetaald na afsluiting. Info en reservaties:
014/51.50.05

Wij zijn een gesloten kantoor en werken uitsluitend op afspraak. Dit om u beter, zonder wachttijden, in alle veiligheid en ongestoord te kunnen verder helpen.
Het tijdstip en de manier waarop we afspreken bepaalt uzelf : bij ons op kantoor, bij u thuis, via video calling, telefoon, .... De keuze is geheel aan u, wij horen het graag van u.

Like ons op Facebook en blijf op de hoogte van alle reisweetjes

info@vietnam-online.be