014 51 50 05
Nodige documenten:

Internationaal reispas vereist dat na aankomst in Vietnam nog minimaal 6 maandengeldig is !

Tevens is een visum en approval letter vereist voor Vietnam.

Het visum kan op voorhand geregeld worden via de ambassade in Brussel maar kan ook zonder problemen verkregen worden bij aankomst in Vietnam. Het visum kost daar +- US$25 (uiteraard altijd nog even checken bij ambassade,want prijzen voor visa wijzigen uiteraard heel geregeld). Voorzie ook 2 pasfoto's als u het visum ter plaatse wil aankopen.

Bij aankomst in Vietnam dient u een visumaanvraagformulier in te vullen en af te geven aan de immigratiedienst. Ook de pasfoto en de $25 dient u daar af te geven.

Het kan ook nuttig zijn een kopie van uw identiteitspapieren en reispas mee te nemen en die apart van uw originele documenten te bewaren. Dit in geval de originele documenten mochten verloren gaan.

 


Info en reservaties:
014/51.50.05

Wij zijn een gesloten kantoor en werken uitsluitend op afspraak. Dit om u beter, zonder wachttijden, in alle veiligheid en ongestoord te kunnen verder helpen.
Het tijdstip en de manier waarop we afspreken bepaalt uzelf : bij ons op kantoor, bij u thuis, via video calling, telefoon, .... De keuze is geheel aan u, wij horen het graag van u.

Like ons op Facebook en blijf op de hoogte van alle reisweetjes

info@vietnam-online.be